Pakkaukset

Grandiosa-logo

MEILLE ON TÄRKEÄÄ PAKATA TUOTTEEMME VASTUULLISESTI, JA SIKSI PAKKAUKSEMME OVAT 100 % KIERRÄTETTÄVIÄ. PAKKAUSTEN MUOVIKÄÄREEN VOI LAJITELLA MUOVINKERÄYKSEEN JA KIERRÄTYSMATERIAALISTA VALMISTETUN PAHVIKOTELON KARTONKIKERÄYKSEEN.

Toisinaan meiltä kysytään, miksi pizzoissamme on kaksinkertainen pakkaus: muovikääre ja kartonkilaatikko. Tähän on useampi syy:

  • Muovi voi olla hyvä pakkausmateriaali myös ympäristön näkökulmasta. Muovikääre varmistaa sinulle ylpeydellä valmistamiemme pizzojen korkean laadun ja hyvän maun säilymisen, suojaa pizzaa kuivumiselta pakastimessa ja varmistaa, että kaikki hyvät täytteemme, kuten pepperoni ja juustoraaste, pysyvät paikoillaan kotikeittiöösi saakka. Auta meitä antamaan muoville uusi elämä kiertotaloudessa ja lajittele muovikääre muovinkeräykseen.
  • Kartonkilaatikko suojaa pizzaa kolhuilta ja varmistaa, ettei pizza vahingoitu ennen kuin ostat sen kaupasta. Lisäksi laatikossa on paljon tilaa tuoteinformaation painamiselle, kuten esimerkiksi tuotetiedoille, paisto-ohjeelle ja hyödyllisille käyttövinkeille.
  • Teemme jatkuvasti töitä kehittääksemme pakkauksiamme entistäkin ympäristöystävällisemmiksi. Esimerkiksi isojen pizzojemme myyntierien pakkausmateriaalin vaihtaminen kartongista muovikääreeseen pienensi pakkauksien ympäristöjalanjälkeä 20 %. Koska muovikääre vie kuljetuksessa vähemmän tilaa kuin kartonki, pystyimme jättämään pois 100 rekkakuljetusta vuodessa kartonkitoimittajalta Norjan pizzatehtaallemme.
  • Käytämme kiviuunipizzoissamme FSC-sertifioidusta materiaalista valmistettua kartonkia. Pakkauksissamme oleva FSC® kierrätetty -merkki kertoo, että pakkausmateriaali on täysin kierrätettyä, vaikka se ei alkujaan olisikaan peräisin FSC-sertifioiduista materiaaleista. Voit olla varma, että tuotteen taustalla ovat vastuullisesti hoidetut metsät. Samalla tuet luonnon monimuotoisuutta ja alkuperäiskansojen oikeuksia. FSC tukee myös YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamista. Tavoitteenamme on siirtyä käyttämään FSC-sertifioitua kartonkia tulevaisuudessa myös muissa pizzoissamme.
Bower-kierrätysohje

GRANDIOSA PAKKAUKSESTA SAA NYT PANTIN!

Haluamme kannustaa kaikkia lajittelemaan pakkauksiamme, ja siksi olemme aloittaneet yhteistyön Bower-kierrätyssovelluksen kanssa. Kierrättäminen vähentää uusien materiaalien tarvetta, säästää energiaa ja luonnonvaroja. Kun skannaat Grandiosa-pakkauksen Bower-sovelluksen kautta, saat palkkioksi pisteitä, jotka voit muuttaa rahaksi tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen. Yhdestä pakkauksesta saa 2 Bower-pistettä eli 0,02 €: saat siis yhteensä tämän verran pisteitä Grandiosa pahvikotelosta ja muovikääreestä, jotka lasketaan yhdeksi pakkaukseksi.

Bower sovellus laskee myös, paljonko olet vähentänyt hiilijalanjälkeäsi kierrättämällä sovellukseen skannaamasi pakkaukset.

Miten Bower-sovellus toimii?

  1. Lataa Bower-sovellus puhelimeesi
  2. Skannaa pakkausten viivakoodit kotonasi. Grandiosa pakkausten viivakoodit löytyvät pahvikotelosta.
  3. Mene lähimmälle kierrätyspisteellesi. Lisää kierrätyspiste sovellukseen, jos et löydä sitä kartalta.
  4. Lajittele pakkaukset kierrätykseen.
  5. Saat sovellukseen pisteitä, jotka voit muuttaa rahaksi tai lahjoittaa hyväntekeväisyyteen.

Jaa

Lue lisää Grandiosan vastuullisuudesta

Ainesosat

Meille on tärkeää, että pizzojemme ainesosat on tuotettu ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvointi huomioiden.

Valmistus

Tehtaillamme tehdään joka päivä valintoja ympäristön eteen.