Grandiosa-logo

Usein hämmästeltyä

Täältä löydät vastaukset meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli kaipaat enemmän tietoa,
ota yhteyttä kuluttajapalveluumme!

Ainesosat

Kyseessä on vihreä chilipaprika, joka on maultaan miedompaa kuin ulkonäöltään samankaltainen jalapeño. Siivuina nämä lajikkeet näyttävät melko samalta, mutta kokonaisena muoto on erilainen ja voimakkuudessa on eroa.

Mausteista on mahdollista käyttää ryhmänimeä (”mausteita”). Jos mausteiden yhteismäärä kuitenkin on yli 2 % elintarvikkeen painosta, on mausteet ilmoitettava omilla nimillään. Vastaamme mielellämme tuotteidemme mausteita koskeviin kysymyksiin.

Pääsääntönä on, että kaikki tuotteen valmistuksessa käytetyt ainesosat ilmoitetaan painon mukaan alenevassa järjestyksessä.

Grandiosa-pakastepizzat ja muut Orkla Foodsin tuotteet eivät sisällä geenimuunneltuja raaka-aineita (GMO).

Laktoosin määrät pakastepizzoissamme ovat alhaiset. Laskennalliset laktoosipitoisuudet ovat kaikissa tuotteissamme alle 1 g / 100 g. Useissa pizzoissamme käytämme kypsytettyjä juustoja, joiden valmistusprosessissa laktoosi poistuu lähes täysin.

Grandiosa-valikoimassa täysin laktoosittomia tuotteita ovat kaikki Big One -pannupizzat sekä vegaaninen Grandiosa Vego Mexicana -kiviuunipizza. Lisäksi Grandiosa Perhepizzat ovat laktoosittomia tai vähälaktoosisia, tarkista asia aina tuotepakkauksesta

PIZZAT

Grandiosa on espanjaa ja italiaa ja se tarkoittaa suurenmoista, juhlavaa sekä upeaa, mikä kuvaa erinomaisesti pakastepizzojemme kokoa, täytteitä, makua ja tunnetta, joka tekee jokaisesta päivästä Pizzaperjantain.

Valikoimassamme ei tällä hetkellä ole gluteenittomia pizzoja.

Isot Grandiosa-pizzat eivät mielestämme sovellu mikroaaltouunissa valmistettaviksi, koska pizzan juusto ei sula mikrossa yhtä tasaisesti kuin uunissa ja pohjasta saattaa tulla pehmeähkö. Lämmitystulos ei siis vastaa pizzoillemme asettamiamme laatuvaatimuksia. Ison kokonsa takia Grandiosa-pizza ei myöskään mahdu kaikkiin mikroaaltouuneihin. Suosittelemme, että myös Grandiosa-kiviuunipizzat lämmitetään tavallisessa uunissa, sillä pizzan pohja pysyy silloin rapeampana, kuin mikroaaltouunissa lämmitettäessä.

Elintarvikkeessa oleva parasta ennen -päivämäärä kertoo, kuinka kauan avaamaton tuote säilyy oikein säilytettynä moitteettomana ja säilyttää sille tyypilliset ominaisuutensa. Tuotteen valmistajana / maahantuojana takaamme avaamattoman tuotteen laadun parasta ennen- päivämäärään asti, mutta tuotetta voi vielä tämän päivämääränkin jälkeen käyttää niin kauan kuin se on aistinvaraisilta ominaisuuksiltaan kelvollinen. Tämä aika saattaa vaihdella suurestikin tuotteesta riippuen. Tuotetta on aina hyvä haistaa ja maistaa ennen käyttöä ja heittää pois, mikäli se vaikuttaa epäilyttävältä.

Grandiosa ota yhteyttä

Jäikö askarruttamaan
vielä jokin kysymys?

Voit olla yhteydessä kuluttajapalveluumme kaikissa tuotteisiin liittyvissä asioissa!

Tarkemmat tiedot tuotteista

Lisätietoja yksittäisen tuotteet ravintoarvoista, allergeeneista, valmistusohjeista yms. löydän tuotesivuiltamme!

Grandiosa Perhepizzat