Ainesosat

Grandiosa-logo

GRANDIOSA-PIZZOJEN AINESOSIEN ON OLTAVA PARASTA LAATUA NIIN MEIDÄN IHMISTEN, ELÄINTEN KUIN YMPÄRISTÖNKIN KANNALTA. SEN HUOMIOIMME NIIN OMASSA KUIN YHTEISTYÖKUMPPANIEMME TOIMINNASSA.

Valmistamme Grandiosa-pizzat omilla tehtaillamme Ruotsissa ja Norjassa. Käytämme mahdollisimman paljon lähellä tuotettuja ainesosia. Näin tuemme pohjoismaisia viljelijöitä ja pyrimme samalla vähentämään ilmastojalanjälkeämme.

Asetamme tiukat vaatimukset pizzoissamme käytettävien aineosien viljelylle, tuotannolle ja kuljetukselle.* Pizzamme valmistetaan tarkoin valvotuilla prosesseilla, oikeissa lämpötiloissa ja tarkkojen laadunvarmistusstandardien mukaisesti. Vaatimukset eivät koske vain meitä, vaan asetamme samat tiukat vaatimukset myös tavarantoimittajillemme. **

Olemme sitoutuneet käyttämään ainesosia, jotka on tuotettu ihmisten, eläinten ja ympäristön hyvinvointi huomioiden. Haluamme varmistaa, että kaikkien tavarantoimittajiemme tuotannossa, jokaisessa maassa noudatetaan sekä Orklan omia*** että kansainvälisiä sopimuksia koskien ihmisoikeuksia, työoloja, ympäristöä ja antikorruptiota. Näihin kriteereihin perustuen valitsemme parhaiten Grandiosa-pizzoihin sopivat ainesosat.

Grandiosa-pizzat eivät sisällä geenimuunneltuja ainesosia eivätkä palmuöljyä, jonka poistimme tuotteistamme vuonna 2020. Pyrimme kehittämään reseptejämme jatkuvasti entistäkin vastuullisemmiksi.

Valikoimassamme on myös kasvis- ja vegaanipizzoja, joiden keskimääräinen ilmastovaikutus on huomattavasti matalampi kuin lihapizzojen.

* Pizzojemme ainesten täytyy täyttää oman ruokaturvallisuusstandardimme vaatimukset (Orkla Food Safety Standards)
** Tavarantoimittajiamme valvotaan Self Assessment -arvioinnein ja Orklan auditointitiimin auditointikäynneillä.
*** Tavarantoimittajiemme tulee noudattaa Orklan ohjesääntöjä (Orkla´s Supplier Code of Conduct, Orkla Animal Wellfare Policy)

Jaa

Lue lisää Grandiosan vastuullisuudesta

Valmistus

Tehtaillamme tehdään joka päivä valintoja ympäristön eteen.

Pakkaukset

Pizzojemme pakkausmateriaalit ovat 100% kierrätettäviä.