Suomalaiset Grandiosa®
pizzaperjantai®-tarinat

Grandiosa-logo

Pizzaperjantai®-fiiliksestä ei herkullisuutta puutu, eikä muuten puutu suomalaisista Grandiosa Pizzaperjantai®-tarinoistakaan.

Grandiosa pyysi somessa seuraajiaan jakamaan mehukkaan rapeita Pizzaperjantai®-tarinoita, ja niitä tuli kasapäin. Kiitos siitä kaikille tarinansa lähettäneille! Valikoimme maukkaimmat tarinat, ja taitava äänimestari Sari Aalto elävöitti Pizzaperjantai®-tarinat jokaista mehukasta yksityiskohtaa myöten. 

Katso alta mehevät Pizzaperjantai®-tarinat!

Sannis ja ensitreffit

Sannis-nimimerkki jakoi maukkaan Grandiosa Pizzaperjantai®-tarinansa. Videon maestrona toimii äänimestari Sari Aalto.

Tumin ja naapurien
pizzaperjantai®

Nyt kuulet Tumi-nimimerkin jakaman herkullisen tarinan Pizzaperjantai-illanvietosta naapureiden kanssa. Videon puikoissa toimii Sari Aalto.

Kykkis ja Pizzavatsa

Tän aidon, suomalaisen Pizzaperjantai®-tarinan meille jakoi nimimerkki Kykkis. Äänessä kukas muu kuin Sari Aalto – ja hänen vatsansa.

Mause ja uusi tuttavuus

Se on taas tarinatuokion aika! Eikä minkä tahansa tarinan, vaan herkullisen Grandiosa® Pizzaperjantai® -tarinan!  Tämän pizzantäyteisen kertomuksen meille jakoi Mause-nimimerkki.  

Luonnonystävä ja kolin reissu

Mukavaa (paisto)väriä ja piristystä syksyn harmauden keskelle tuo uunituore Grandiosa Pizzaperjantai® -tarina. Tarinatuokion esittää Sari Aalto ja Pizzaperjantai®-tarina on nimimerkiltä Luonnonystävä.

Suurperheen äiti ja Pizzaperjantai®

Höyryävän kuuma Pizzaperjantai®-tarina on katettu, olkaa hyvä! Tällä kertaa vuorossa on Suurperheen äiti -nimimerkin mehukas kertomus Sari Aallon maustamana. Maistuu varmana sullekin!