Simply Delicious pizzat yksinkertaisesti herkullista

Uudet Grandiosa Simply Delicious -pizzat vievät kielen mennessään!

Nyt löydät kauppojen pakastealtaista maukkaat uutuudet Grandiosa Simply Delicious -kiviuunipizzat, jotka tuovat uuden ulottuvuuden pakastepizzojen maailmaan. Simply Delicious -sarja keskittyy yksinkertaisen selkeisiin ja laadukkaisiin täyteyhdistelmiin, joissa pizzan päätäytteen maku pääsee loistamaan. Tarkoin valitut maukkaat täytteet takaavan runsaan herkullisen ja täyteläisen maun.

Simply Delicious -pizzoissa on todella ohut ja maukas, perinteiseen tapaan kiviuunissa paistettu pohja. Kuuma, yli 400 asteen kiviuunipaisto tuo pizzan reunoihin sopivasti rapeutta jättäen pohjan kuitenkin ravintolatyyliin hieman pehmeäksi.

Simply Delicious -tuoteperheestä löydä kaksi herkullista makuvaihtoehtoa:

Grandiosa Simply Delicious Kolme juustoa ja aprikoosi pizza  on yksinkertaisesti koukuttavan herkullinen suolaisen ja makean liitto. Tämä pizza biancon eli valkoisen pizzan herkullisen maun salaisuus piilee mehevän täyteläisessä kolmen juusto liitossa (mozzarella-, cheddar- ja sinihomejuusto), joka saa makuparikseen hedelmäisen raikasta aprikoosihilloa ja pehmeää créme fraichea. Testaa ja vaikutu!

Grandiosa Simply Delicious kinkku ja pesto pizzan täytteet ovat yksinkertaisesti lyömättömät yhdessä. Herkullinen makuliitto rakentuu mureasta kinkusta, aromikkaasta pestosta, maukkaasta tomaattikastikkeesta ja mehevästä mozzarellasta. Kannattaa maistaa!

Uudet Simply Delicious -kiviuunipizzat ovat täydellinen valinta niille, jotka arvostavat aitoja, selkeitä makuja ja laadukkuutta.