Punajuuri-vuohenjuustopizza á la Grandiosa

Punajuuri ja vuohenjuusto on mainio makuyhdistelmä, joka toimii erinomaisesti myös pizzassa. Hunaja tuo tähän reseptiin sopivasti makeutta ja makuelämyksen viimeistelee pähkinä ja tuore rucola ja yrtit. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

Valmistusohjeet

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen, (kiertoilmauunissa 200 astetta). Paras ja mehevin lopputulos tulee tavallisella uunilla.

Ota Grandiosa kiviuunipizzapohja tomaattikastikkeella pois pakkauksestaan ja laita täytteet jäisen pizzapohjan päälle: leikkaa kypsä punajuuri kuutioksi tai siivuiksi ja lisää ne pizzan päälle. Lisää vuohenjuusto pieninä paloina ja paista pizza uunipellillä uunin keskiosassa noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on sopivasti sulanut. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja täytteiden määrästä riippuen.

Lisää paistetun pizzan päälle pähkinät, hunaja ja tuoreet yrtit. Nauti!