Mozzarella-kinkku-kananmunapizza á la Grandiosa

Saisko tänään olla arkisempaa vai vähän hienompaa pizzaa? Tämä herkullinen resepti toimii niin ilmakuivatulla- kuin keittokinkullakin, valitse raaka-aine oman makusi ja fiiliksen mukaan. Lisää Mozzarellaa ja kananmunaa, ja säädä lopuksi maut kohdilleen pinjansiemenillä, tuoreella basilikalla ja tirauksella raikasta sitruunamehua. Nam!

Ainekset

Valmistusohjeet

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen, (kiertoilmauunissa 200 astetta). Paras ja mehevin lopputulos tulee tavallisella uunilla.

Ota Grandiosa kiviuunipizzapohja tomaattikastikkeella pois pakkauksestaan ja laita täytteet jäisen pizzapohjan päälle: lisää sopiviin paloihin leikattu Mozzarellajuusto ja kuutioitu keittokinkku pizzan päälle ja paista pizza uunipellillä uunin keskiosassa noin 13-14 minuuttia. Jos käytät ilmakuivattua kinkkua, voit lisätä sen vasta paistamisen jälkeen. Ota pizza pois uunista ja riko päälle kananmuna. Jatka pizzan paistamista niin, että kananmuna on juuri ja juuri kypsä, (noin 1-2 min). Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja täytteiden määrästä riippuen.

Lisää kuuman pizzan päälle lopuksi tuoretta basilikaa, puristettu sitruunamehu ja pinjansiemenet. Nauti!