Kylmäsavulohi-avokadopizza á la Grandiosa

Helppo ja herkullinen, astetta hienompi pizza, jolla saat ravintolafiiliksen kotona! Maukas kylmäsavulohi sopii hyvin yhteen miedon avokadon kanssa ja seesamin siemenet antavat kokonaisuuteen hienon, aasialaistyyppisen makuvivahteen. Viimeistele pizza chilimajoneesilla ja suosio on taattu! Voit kokeilla maustamiseen chilin sijaan myös sitruunamehua ja creme fraichea: saat ihan erityyppisen makuelämyksen.

Ainekset

Valmistusohjeet

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen, (kiertoilmauunissa 200 astetta). Paras ja mehevin lopputulos tulee tavallisella uunilla.

Ota Grandiosa kiviuunipizzapohja tomaattikastikkeella pois pakkauksestaan ja laita juusto jäisen pizzapohjan päälle. Paista pizza uunipellillä uunin keskiosassa noin 15 minuuttia tai kunnes juusto on sopivasti sulanut. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja täytteiden määrästä riippuen. Siivuta kylmäsavulohi ja tuore chili ja kuutioi avokado pizzan paistumista odotellessasi.

Lisää kuuman pizzan päälle kylmäsavulohisiivut, avokado kuutio, seesaminsiemenet, tuore chili ja chilimajoneesi. Nauti!