Jauheliha-jalapenopizza á la Grandiosa

Hyvin tehty jauhelihapizza on ikisuosikki ja sitä voi muunnella lukuisilla eri tavoilla. Kokeile tätä supermaukasta, jalapenoilla terästettyä jauhelihapizzaa, johon Koskenlaskija sulatejuusto tuo ihanaa täyteläisyyttä. Tämä herkku vie kielen mennessään.

Ainekset

Valmistusohjeet

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen, (kiertoilmauunissa 200 astetta). Paras ja mehevin lopputulos tulee tavallisella uunilla.

Ota Grandiosa kiviuunipizzapohja tomaattikastikkeella pois pakkauksestaan ja laita Koskenlaskija sulatejuusto muruina tai paloina sekä jalapenosiivut jäisen pizzapohjan päälle. Mausta jauheliha ja lisää se raakana tai kypsennettynä pizzaan. Paista pizza uunipellillä uunin keskiosassa noin 15 minuuttia tai kunnes jauheliha on kypsää. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta ja täytteiden määrästä riippuen.

Viimeistele pizza haluamallasi majoneesilla ja nauti!