GRANDIOSA ON BIG ONE ON LEIJONA-KATSOMOIDEN VIRALLINEN KISAEVÄS!

Grandiosa on tehnyt yhteistyösopimuksen Suomen jääkiekkoliiton kanssa kaudelle 2021-2022.

Grandiosa on tehnyt yhteistyösopimuksen Suomen jääkiekkoliiton kanssa kaudelle 2021-2022. Olemme mukana kannustamassa niin tyttöjen, poikien, naisten kuin miesten maajoukkueita kauden koitoksissa. Kannusta sinäkin kanssamme Leijonat voittoon; voit päästä Leijonien matsiin toukokuun MM-kotikisoihin Tampereelle ihan paikan päälle katsomaan ja hurraamaan!

Osta herkullinen Leijona-ilmein koristeltu Grandiosa Big One pannupizza ja katso koodi pizzalaatikon sisäpinnalta. Syötä koodi pizzaperjantai.fi -kampanjasivullemme ja katso tärppääkö. Jaossa lippuja Leijonien toukokuun MM-peleihin ja satoja muita palkintoja.

Grandiosa Big One on Leijona-katsomoiden virallinen kisaeväs!

Lisää ajankohtaista