BIG ONE PANNUPIZZOISSA ON NYT USKOMATTOMAN ILMAVA JA RAPEA POHJA!

No nyt tuli hyvästä erinomainen!

Uudistimme nimittäin amerikkalaistyylisten Grandiosa Big One pannupizzojemme pohjan ja sinkosimme lätyt ihan uudelle levelille. Uusi maukas pohja on sisältä kuohkean ilmava ja alta mukavan rapsakka. Se tuo huolella valittujen täytteiden herkulliset maut entistä paremmin esiin ja tekee kokonaisuudesta mehevän ja herkullisen.

Testasimme uudistuneet pizzat Big One pizzojen ystävien keskuudessa ja makutestin tulokset olivat selvät; uudistetut pannupizzat niittivät kehuja ja ne todettiin lähes joka mittarilla paremmiksi kuin edeltäjänsä*. Lisäbonuksena nyt entistä useampi voi hemmotella makunystyröitään Big One pizzoilla, sillä uudistuksen yhteydessä kaikki pannupizzamme muuttuivat laktoosittomiksi. Herkullista Pizzaperjantaita®!

Big One on mehevän maukas, paksu ja ruokaisa amerikkalaistyylinen pannupizza. Se on paistettu isossa uunipannussa ja siinä yhdistyvät kuohkean rapea pohja ja runsaat, laadukkaat ja herkulliset täytteet. Big Onessa on enemmän kokoa ja enemmän makua – More of the good stuff!

Tutustu herkullisten Big One -pannupizzojen maailmaan täällä!

 

*Lähde: Taloustutkimus Oy: Big One pannupizzojen tuotetesti 08/2020. Vastaajina pakastepizzoja vähintään silloin tällöin syövät 18-65 v. kuluttajat. N=300)

Lisää ajankohtaista