BIG ONE HERKKUPANNUPIZZAT LEIJONIEN ARVIOITAVINA!

Myös kiekkoleijonat herkuttelevat välillä pizzalla. Laitoimme Grandiosa Big One herkkupannupizzat tiukkaan testiin maajoukkueiden arvioitaviksi. Kunkin joukkueen arvovaltainen raati maisteli pizzoja Vierumäen harjoitusleirillä ja valitsi omat suosikkinsa. Meneekö oma makusi yksiin leijonien kanssa? Katso alta tulokset:

Pikkuleijonat U18

Mehevät Grandiosa Big One pannupizzat olivat pikkuleijonien mieleen ja runsaat, vahvat ja tuliset maut paljastuivat tämän ketjun suosikeiksi. Kultapokaali meni meksikonserkkujen herkkupizzalle Hot Mexicanille. Sen mausteinen jauheliha, raikas salsa, täyteläinen juusto ja kipakka chili kutkuttivat eniten pikkuleijonien makunystyröitä. Makuraati äänesti hopeasijalle mausteisen maukkaan ja lihaisan Meat Loversin ja pronssia pokkasi tirisevän mehevä Double Pepperoni.

Pikkuleijonat U18

Nuoret Leijonat U20

Nuoret leijonat luottivat tuttuun klassikkoherkkuun ja maistelukierroksen voittajaksi nousi selvästi Grandiosa Big One Classic. Tämä vastustamaton yhdistelmä korkealaatuista, mureaa naudanlihaa, mehevänmaukasta mozzarellaa sekä täyteläistä edamjuustoa ei petä koskaan. Hopeaa pokkasi mausteisen herkullinen, tuplasti laadukasta pepperonimakkaraa sisältävä Double Pepperoni – niinhän se on, että enemmän on enemmän! Lihan, juuston ja pikanttien makkaroiden ystäville suunniteltu Big One Meat Lovers nousi pronssille nuorten leijonien topparilistalla.

Nuoret Leijonat U20

Naisleijonat

Naisleijonien raati maisteli huolellisesti Big One pannupizzat läpi. Pizzojen sisältä kuohkea ja alta rapsakka pohja sai kiitosta ja täytteitä pidettiin yleisesti maukkaina. Kisa oli erittäin tasainen eikä pizzojen paremmuusjärjestyksestä syntynyt yksimielisyyttä. Kolmen kärki kuitenkin erottui ja siihen pääsivät runsaan maukas ja mehevä Grandiosa Big One Double Pepperoni, herkullinen Meat Lovers ja sopivasti mausteisuutta ja tulista potkua sisältävä Hot Mexican.

Naisleijonat

Miesleijonat

Miesleijonien makunystyröitä miellytti eniten Grandiosa Big One Double Pepperoni – tuttu, supermaukas pepperonipizza toimii aina. Toiselle sijalle nousi uusi savuisen maukas BBQ Chicken kanapizza. Mausteinen kana, makean savuinen BBQ-kastike, punasipuli, mieto chili ja täyteläinen juusto saivat raadilta paljon kehuja. Kolmannelle sijalle miesleijonat äänestivät tuhdin herkullisen Grandiosa Big One Meatloversin – Grandiosan lahjan lihansyöjille.

Miesleijonat

Lisää ajankohtaista