Mehevän maukas Grandiosa Extra uutuus: BBQ Nyhtöpossu

Mehevän maukas Grandiosa Extra uutuus: BBQ Nyhtöpossu

Kauppojen pakastealtaista löytyy nyt superherkullinen pizzauutuus: Grandiosa Extra Nyhtöpossu!

Siinä on ohut kiviuunissa paistettu pohja ja täytteinä maukasta ja mureaa nyhtöpossua, grillattua punasipulia, tomaattia, täyteläistä juustoa sekä mausteista BBQ-kastiketta. Täydellinen makuyhdistelmä grilliruoan ja nyhtöpossun ystäville. Grandiosa® Extra kiviuunipizzojen juttu on extrarunsaat, laadukkaat täytteet – enemmän täytettä, enemmän makua! Täytteiden maut pääsevät hyvin esiin ohuen rapsakan, kiviuunissa paistetun pohjan ansiosta ja näillä superherkullisilla ja mehevillä pizzoilla lähtee isompikin nälkä. Kannattaa kokeilla!

Lisää ajankohtaista

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.