PARHAAT EVÄÄT KISAKATSOMOON 2022

JEESS! Tänä vuonna saadaan nauttia kunnolla penkkiurheilusta! Pekingin Olympialaiset ja jääkiekon MM-kisat on jo takanapäin, mutta luvassa on vielä esimerkiksi miesten jalkapallon MM-kisat, koripallon EM-kisat sekä lentopallon MM-kisat, Liiga-kausi ja tietysti NHL-kausi… Sekä vaikka mitä muuta! Voittojakin on jo napsahtanut Suomelle muun muassa jääkiekossa. Ei kyllä tuu mieleen parempia syitä heittää lätty uuniin ja nauttia sohvalla yksin tai kimpassa jonkun kanssa urheilusta ja pizzasta!

GRANDIOSA SUOSITTELEE KISAKATSOMOON PARHAAT PAKASTEPIZZAT 👇

  1. BigOne Meat Lovers – tuhti herkku jaettavaksi tai ihan vaan yksikseen sohvalla nautittavaksi
  2. Koko perheen suosikkipizza: Grandiosa Hawaii perhepizza: Täydellinen pizza jaettavaksi perheen tai vaikka kaverin kanssa
  3. No meat? No problem! Kasvisruokavalioon soveltuu erinomaisesti mausteinen Grilled Veggies ja vegaaniruokavalioon löytyy Vego Mexicana. Molemmat erinomaisia myös sekasyöjille! 😎
  4. Vähän jotain Extraa kisakatsomoon? Miten olisi Grandiosa Extra kebab kiviuunipizza?
  5. Vai laitetaanko sittenkin jotain ihan muuta? 🍕 Koko Grandiosa-pizzavalikoima löytyy täältä!

Tiesitkö muuten, että Grandiosa Big One oli Leijona-katsomoiden virallinen kisaeväs? Grandiosa tuki Leijonia niin Pekingissä kuin jääkiekon MM-kisoissakin. Ihanaa, Leijonat, ihanaa! Grandiosa onnittelee Leijonia voitoista ja toivottaa herkullisia PIZZAPERJANTAI® -päiviä myös tulevaisuudessa!

Seuraavaksi katseet voidaankin kääntää esimerkiksi miesten jalkapallon MM-kisoihin. Kurkkaa täältä MM-futiksen otteluaikataulut, laita perjantaipizza uuniin, ja nauti!

Lisää ajankohtaista