GRANDIOSA-PERHEPIZZAT OVAT NYT ENTISTÄKIN HERKULLISEMPIA!

Olemme Grandiosalla sitä mieltä, että aina voi parantaa ja sen vuoksi teemme jatkuvaa tuotekehitystyötä. Jokin aika sitten otimme suurennuslasimme alle Grandiosa-perhepizzat ja tavoitteeksi niiden maun ja rakenteen parantamisen ihan huippuunsa.

  • Aloitimme pizzapohjasta ja teimme siitä ilmavamman: sisältä kuohkean ja alta ihanan rapean. Paranneltu pohja on maukkaampi ja siinä on hyvä, rapsakampi suutuntuma.
  • Kävimme myös pizzojen täytteet huolellisesti läpi ja teimme niihin parannuksia niin maun kuin laadunkin osalta. Samalla muokkasimme reseptit laktoosittomiksi, jotta entistä useampi pystyy nauttimaan perhepizzoistamme.

Kehitettyämme pizzat mielestämme erinomaisen hyviksi halusimme vielä varmistua, että tekin olette samaa mieltä. Niinpä teimme makutestin*, johon osallistui 300 18-65 vuotiasta, pakastepizzojen ystävää.

Testitulokset olivat yksiselitteisen selkeät: pizzamme ovat nyt huomattavasti parempia niin maun, rakenteen kuin ulkonäönkin suhteen.

Voimmekin siis iloksemme rinta rottingilla vakuuttaa, että Grandiosa-perhepizzat ovat nyt entistäkin herkullisempia! Kielenvievän maukasta Grandiosa Pizzaperjantaita!

(*Lähde: Taloustutkimus OY, Grandiosa Perhepizzojen tuotetesti 2020, 16.3.2020)

Lisää ajankohtaista