Grandiosa BigOne Pan pizza classic 560 g

Pannupizza, täytteenä mozzarella- ja edamjuustoa sekä naudanlihaa

Tuhti klassikko isoon nälkään. Täytteenä herkullista naudanlihaa sekä mozzarella- ja edamjuustoa.

VEHNÄJAUHO, vesi, JUUSTO 18 % (mozzarella, edam), lihavalmiste 13 % (naudanliha 40 %, vesi, SOIJAPROTEIINI, VEHNÄTÄRKKELYS, suola, mausteet, säilöntäaine E250), tomaattisose, rapsiöljy, mausteet (mm. valkosipuli, paprika, mustapippuri), hiiva, VEHNÄMALLAS, sokeri, suola, jauhonparanne (askorbiinihappo).

Per 100 g Per annos 187 g RI* per annos 187 g
Energiaa 928 kJ / 221 kcal 1735 kJ / 413 kcal 21 %
Rasvaa 7,4 g 13,8 g 20 %
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 3,7 g 6,9 g 35 %
- kertatyydyttämätöntä rasvaa g g %
- monityydyttämätöntä rasvaa g g %
Hiilihydraattia 26 g 48,6 g 19 %
josta
- sokereita 2,6 g 4,9 g 5 %
Proteiinia 11 g 20,6 g 41 %
Suolaa 1,4 g 2,62 g 44 %
Laktoosia <0,1 g    

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Tuotteen ominaisuudet:

  • Vähälaktoosinen
  • Ei sisällä kananmunaa

Valmistusohje:
VALMISTUSOHJE: Uunissa 225 °C Valmista pizza mieluiten suoraan pakastimesta. 1. Lämmitä uuni 225 C asteeseen. 2. Poista pakkaus ja muovi pizzan ympäriltä 3. Aseta pizza leivinpaperin päälle uunipellille uunin keskiosaan. Huom.! Käytä uuniritilää, jos haluat todella rapean pohjan. Paista pizzaa 14-17 min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut kullanruskean värin. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta riippuen.

Säilytysohje:
PAKASTE Säilytys ja säilyvyys: Pakastimessa (-18 °C tai kylmemmässä): Katso parasta ennen -merkintää. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Pakkaustietoa:
Ajattele ympäristöä. Kotelo kartonkia, sopii kartonki- ja kotelopahvikeräykseen. Muovikääre lajitellaan muovijätteisiin (PP). Huomioi asuinpaikkasi jätehuoltomääräykset.

Valmistusmaa:
Norja

Valmistajan nimi:
Orkla Foods Norge AS