Grandiosa Pepperoni kiviuunipizza 300 g

Kiviuunipizza, täytteenä pepperonimakkaraa ja juustoa

Perinteinen Pepperoni pizza, kiviuunissa paistettu, täytteenä maustettua pepperonimakkaraa ja reilusti juustoa.

Pohja: VEHNÄJAUHO, vesi, rapsiöljy, hiiva, suola. Täyte: JUUSTO 21 %, tomaattisose, pepperonimakkara 8,3 % (sianliha, silava, suola, rypälesokeri, mausteet, aromit, hapettumisenestoaine E301, säilöntäaine E250), vesi, mausteet (mm. oregano, chili, valkosipuli, juustokumina), sokeri, suola, hiivauute, aromit.

Per 100 g Per annos 150 g RI* per annos 150 g
Energiaa 1080 kJ / 260 kcal 1620 kJ / 390 kcal 20 %
Rasvaa 11 g 16,5 g 24 %
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 4,3 g 6,4 g 32 %
- kertatyydyttämätöntä rasvaa g g %
- monityydyttämätöntä rasvaa g g %
Hiilihydraattia 26 g 39 g 15 %
josta
- sokereita 1,9 g 2,8 g 3 %
Proteiinia 12 g 18 g 36 %
Suolaa 1,3 g 1,95 g 33 %
Laktoosia 0<,1 g    

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Tuotteen ominaisuudet:

  • Vähälaktoosinen
  • Ei sisällä kananmunaa

Valmistusohje:
VALMISTUSOHJE Uunissa 225 C (kiertoilmauunissa 200 C) Valmista pizza mieluiten suoraan pakastimesta. 1. Poista pakkaus ja muovi pizzan ympäriltä. 2. Lämmitä pizzaa uunipellillä uunin keskiosassa noin 10 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta riippuen.

Säilytysohje:
PAKASTE Säilytys ja säilyvyys: Pakastimessa (-18 °C tai kylmemmässä): Katso parasta ennen -merkintää. Jääkaapin pakastelokerossa (-6 °C tai kylmemmässä): 3 vuorokautta. Jääkaapissa: 1 vuorokausi. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Pakkaustietoa:
Ajattele ympäristöä. Kotelo kartonkia, sopii kartonki- ja kotelopahvikeräykseen. Muovikääre (PE-LD) lajitellaan muovijätteisiin. Huomioi asuinpaikkasi jätehuoltomääräykset.

Valmistusmaa:
Ruotsi

Valmistajan nimi:
Orkla Foods Sverige AB