Grandiosa Mexicana kiviuunipizza 310 g

Kiviuunipizza, täytteenä meksikolaisittain maustettua naudan jauhelihaa, vihreää chilipippuria, paprikaa ja jalapenoa

Mausteinen kiviuunissa paistettu Mexicana, potkua tuo tulinen jauheliha ja päälle ripoteltu murskattu jalapeno.

Pohja: VEHNÄJAUHO, vesi, rapsiöljy, hiiva, suola. Täyte: Juusto 18 % (sis. MAITOA), naudan jauheliha 15 %, tomaattisose, vesi, chilipippuri 2 %, paprika 2 %, jalapeno 0,9 %, mausteet (mm. chili, juustokumina, korianteri, valkosipuli), vehnäjauho, suola, sokeri, hiivauute, aromi. Suolaa 1,0 %.

Per 100 g Per annos 155 g RI* per annos 155 g
Energiaa 1010 kJ / 240 kcal 1566 kJ / 372 kcal 19 %
Rasvaa 10 g 15,5 g 22 %
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 4,6 g 7,1 g 36 %
- kertatyydyttämätöntä rasvaa g g %
- monityydyttämätöntä rasvaa g g %
Hiilihydraattia 26 g 40,3 g 16 %
josta
- sokereita 1,5 g 2,3 g 3 %
Proteiinia 11 g 17 g 34 %
Suolaa 1,0 g 1,55 g 26 %
Laktoosia <1,0 g    

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Tuotteen ominaisuudet:

  • Vähälaktoosinen
  • Ei sisällä kananmunaa

Valmistusohje:
VALMISTUSOHJE Uunissa 225 C (kiertoilmauunissa 200 C) Valmista pizza mieluiten suoraan pakastimesta. 1. Poista pakkaus ja muovi pizzan ympäriltä. 2. Lämmitä pizzaa uunipellillä uunin keskiosassa noin 10 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta riippuen.

Säilytysohje:
PAKASTE Säilytys ja säilyvyys: Pakastimessa (-18 °C tai kylmemmässä): Katso parasta ennen -merkintää. Jääkaapin pakastelokerossa (-6 °C tai kylmemmässä): 3 vuorokautta. Jääkaapissa: 1 vuorokausi. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Pakkaustietoa:
Ajattele ympäristöä. Kotelo kartonkia, sopii kartonki- ja kotelopahvikeräykseen. Muovikääre (PE-LD) lajitellaan muovijätteisiin. Huomioi asuinpaikkasi jätehuoltomääräykset.

Valmistusmaa:
Ruotsi

Valmistajan nimi:
Orkla Foods Sverige AB