Grandiosa Mexicana kiviuunipizza 340 g

Kiviuunipizza, täytteenä meksikolaisittain maustettua naudan jauhelihaa, vihreää chilipippuria, paprikaa ja jalapenoa

Mausteinen kiviuunissa paistettu Mexicana, potkua tuo tulinen jauheliha ja päälle ripoteltu murskattu jalapeno.

Pohja: VEHNÄJAUHO, vesi, rapsiöljy, hiiva, suola. Täyte: JUUSTO 20 %, naudan jauheliha 16 %, tomaattisose, vesi, chilipippuri 2 %, paprika 2 %, jalapeno 1 %, mausteet (mm. chili, juustokumina, valkosipuli), rypälesokeri, VEHNÄJAUHO, suola, sokeri, hiivauute, väri (paprikauute), aromi.

Per 100 g Per annos 170 g RI* per annos 170 g
Energiaa 1059 kJ / 253 kcal 1800 kJ / 430 kcal 22 %
Rasvaa 12 g 20,4 g 29 %
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 5,9 g 10 g 50 %
- kertatyydyttämätöntä rasvaa g g %
- monityydyttämätöntä rasvaa g g %
Hiilihydraattia 23 g 39,1 g 15 %
josta
- sokereita 2,0 g 3,4 g 4 %
Proteiinia 12 g 20,4 g 41 %
Suolaa 1,1 g 1,87 g 31 %
Laktoosia <1,0 g    

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Tuotteen ominaisuudet:

  • Vähälaktoosinen
  • Ei sisällä kananmunaa

Valmistusohje:
VALMISTUSOHJE Uunissa 225 C (kiertoilmauunissa 200 C) Valmista pizza mieluiten suoraan pakastimesta. 1. Poista pakkaus ja muovi pizzan ympäriltä. 2. Lämmitä pizzaa uunipellillä uunin keskiosassa noin 10 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta riippuen.

Säilytysohje:
PAKASTE Säilytys ja säilyvyys: Pakastimessa (-18 °C tai kylmemmässä): Katso parasta ennen -merkintää. Jääkaapin pakastelokerossa (-6 °C tai kylmemmässä): 3 vuorokautta. Jääkaapissa: 1 vuorokausi. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Pakkaustietoa:
Ajattele ympäristöä. Kotelo kartonkia, sopii kartonki- ja kotelopahvikeräykseen. Muovikääre (PE-LD) lajitellaan muovijätteisiin. Huomioi asuinpaikkasi jätehuoltomääräykset.

Valmistusmaa:
Ruotsi

Valmistajan nimi:
Orkla Foods Sverige AB