Grandiosa Pepperoni 530 g

Pizza, täytteenä pepperonimakkaraa ja juustoa

Mausteinen pepperoni pizza jossa täytteet reunasta reunaan. Kokonaisuuden kruunaa mozzarella- ja edamjuustoa.

VEHNÄJAUHO, vesi, JUUSTO 26 % (Jarlsberg, mozzarella), tomaattisose, pepperonimakkara 7 % (naudanliha 72 %, vesi, mausteet, suola, perunatärkkelys, MAITOPROTEIINI, sokeri, väri paprikauute, rypälesokeri, VEHNÄKUITU, stabilointiaineet E450 ja E451, säilöntäaine E250), rapsiöljy, hiiva, mausteet (mm. oregano, cayennepippuri), sokeri suola.

Per 100 g Per annos 176 g RI* per annos 176 g
Energiaa 983 kJ / 234 kcal 1730 kJ / 412 kcal 21 %
Rasvaa 8,5 g 15 g 21 %
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 4,7 g 8,3 g 41 %
- kertatyydyttämätöntä rasvaa g g %
- monityydyttämätöntä rasvaa g g %
Hiilihydraattia 27 g 47,5 g 18 %
josta
- sokereita 3,1 g 5,5 g 6 %
Ravintokuitua 1,7 g 3 g 12 %
Proteiinia 12 g 21,1 g 42 %
Suolaa 1,0 g 1,76 g 29 %
Laktoosia 0<,1 g    

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Tuotteen ominaisuudet:

  • Vähälaktoosinen
  • Ei sisällä kananmunaa

Valmistusohje:
VALMISTUSOHJE Uunissa 225 °C Valmista pizza mieluiten suoraan pakastimesta. 1. Poista pakkaus ja muovi pizzan ympäriltä. 2. Lämmitä pizzaa uunipellillä tai ritilällä uunin keskiosassa noin 10-15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta riippuen.

Säilytysohje:
PAKASTE Säilytys ja säilyvyys: Pakastimessa (-18 °C tai kylmemmässä): Katso parasta ennen -merkintää. Jääkaapin pakastelokerossa (-6 °C tai kylmemmässä): 3 vuorokautta. Jääkaapissa: 1 vuorokausi. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Pakkaustietoa:
Ajattele ympäristöä. Kotelo kartonkia, sopii kartonki- ja kotelopahvikeräykseen. Muovikääre lajitellaan muovijätteisiin (PP). Huomioi asuinpaikkasi jätehuoltomääräykset.

Valmistusmaa:
Norja

Valmistajan nimi:
Orkla Foods Norge AS