Grandiosa Classic 585 g

Pizza, täytteenä naudanlihaa, paprikaa ja juustoa

Reilunkokoinen klassikko josta riittää myös jaettavaksi. Täytteinä naudanlihaa, paprikaa ja Jarlsbergjuustoa.

VEHNÄJAUHO, vesi, JUUSTO 21 % (Jarlsberg), lihavalmiste 14 % (naudanliha 40 %, vesi, SOIJAPROTEIINI, VEHNÄTÄRKKELYS, suola, mausteet, säilöntäaine E250), tomaattisose, paprika 5 %, hiiva, rapsiöljy, sokeri, mausteet (mm. valkosipuli, cayennepippuri, fenkoli), suola.

Per 100 g
Energiaa 948 kJ / 225 kcal
Rasvaa 8,2 g
josta
- tyydyttynyttä rasvaa 4,6 g
- kertatyydyttämätöntä rasvaa g
- monityydyttämätöntä rasvaa g
Hiilihydraattia 26 g
josta
- sokereita 2,8 g
Ravintokuitua 1,5 g
Proteiinia 12 g
Suolaa 1,0 g
Laktoosia 0<,1 g

Huom! Tuotetiedot saattavat muuttua, tarkastathan tuotetiedot aina pakkauksesta.

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8 400 kJ/2 000 kcal)

Tuotteen ominaisuudet:

  • Vähälaktoosinen
  • Ei sisällä kananmunaa

Valmistusohje:
VALMISTUSOHJE Uunissa 225 °C Valmista pizza mieluiten suoraan pakastimesta. 1. Poista pakkaus ja muovi pizzan ympäriltä. 2. Lämmitä pizzaa uunipellillä tai ritilällä uunin keskiosassa noin 10-15 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta riippuen.

Säilytysohje:
PAKASTE Säilytys ja säilyvyys: Pakastimessa (-18 °C tai kylmemmässä): Katso parasta ennen -merkintää. Jääkaapin pakastelokerossa (-6 °C tai kylmemmässä): 3 vuorokautta. Jääkaapissa: 1 vuorokausi. Ei saa pakastaa uudelleen sulatuksen jälkeen.

Pakkaustietoa:
Ajattele ympäristöä. Kotelo kartonkia, sopii kartonki- ja kotelopahvikeräykseen. Muovikääre lajitellaan muovijätteisiin (PP). Huomioi asuinpaikkasi jätehuoltomääräykset.

Valmistusmaa:
Norja

Valmistajan nimi:
Orkla Foods Norge AS