Kisa on päättynyt.

Kiitos kaikille pelaajille! Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Kisa on päättynyt.

Kiitos kaikille pelaajille! Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti.

Lataa Grandiosa-äppi, voita Leijonat-vippi

Lataa Grandiosa-äppi, voita Leijonat-vippi

1. Lataa ilmainen Grandiosa Pelipäivä –äppi luuriin. Google Playssa ikäraja on 4v, App Storessa ikäraja on 17v.
2. Osta Grandiosa-pizzalaatikko, jonka päälle AR-lätkäpeli ilmestyy ja saat 2kk Ruutu+ -katseluoikeuden!
3. Pelaa omaksi huviksi tai rekisteröidy, jolloin saat arpoja, joilla olet mukana palkintojen arvonnassa ja voit verrata menestymistäsi Facebook-kavereihisi.
4. Lataa lätty uuniin.

Palkinnot

Grandiosamainen LEIJONA-VIPPI!

Arvomme kaikkien 31.7.2018 mennessä rekisteröityneiden pelaajien kesken kahden hengen VIP-liput kaikkiin Leijonien kotipeleihin koko vuodeksi! Paketti sisältää liput, tarjoiluja, fanituotteita sekä mahdollistaa hyvällä tuurilla Leijonien satunnaisen & satumaisen bongauksen VIP-tiloissa. Saat lisäarpoja pelaamalla eri saavutuksia.

Grandiosamainen TV-nautinto!

Kun pelaat ensimmäisen kerran Grandiosa-Pelipäivälätkää, saat koodin, jolla voit tehdä Ruutu+ -tilauksen kahden kuukauden ajaksi veloituksetta (ei sisällä jääkiekon liigaa). Tämä toki vaatii sen, ettet ole aiemmin käyttänyt Ruudun ilmaisetua. Vaatii myös voimassaolevan luottokortin. Saatuasi koodin mene osoitteeseen ruutu.fi/grandiosa.

Leijonat Tv

TREENIT

Katso kun Suomen Leijonat treenasivat uudenlaisella jäällä!

MAAMME-LAULU

Katso Suomen Leijonien ensimmäinen peli tästä!

PUKUKOPIN MAALIKUNINGAS

Katso kuka on Suomen Leijonien pukukopin maalikuningas!

HOTELLILLA

Katso mitä Suomen Leijonat tekevät, kun lätty on uunissa.

FANIT

Katso kun Suomen Leijona-fanit pääsivät pelaamaan!

FINKEY

Suomen Leijonien maskotti Finkey ei luovuta koskaan!

Seuraa meitä somessa

  Säännöt

  JÄRJESTÄJÄ

  Orkla Foods Finland Oy
  PL 683
  20361 Turku

  OSALLISTUMISOIKEUS

  Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat henkilöt, poislukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

  KAMPANJA-AIKA

  Kilpailu alkaa 1.2.2018 ja päättyy 31.7.2018.

  OSALLISTUMINEN

  Arvontaan voi osallistua lataamalla mobiililaitteeseen Grandiosa-Pelipäivä-applikaation ja pelaamalla Grandiosa-Pelipäivä-peliä. Applikaation voi ladata AppStoresta tai Google Playsta. Peli pohjautuu Augmented Reality (AR)–tekniikkaan, ja sen pelaaminen vaatii ehjän Grandiosa-pizzalaatikon toimiakseen. AR-peli toimii silloin, kun applikaation kameralla osoitetaan ehjää pizzalaatikon etukantta. Kampanjassa mukana on Grandiosan kiviuunipizzat, isot pizzat ja pannupizzat. Katso tuotelistaus.

  Osallistuakseen arvontaan pelaajan on oltava rekisteröitynyt applikaatiossa, jotta hänen pisteensä tallentuvat. Tällöin pelaaja on automaattisesti arvonnassa mukana.

  Pelissä voi saada erilaisia saavutuksia, jotka kasvattavat arvonnassa tarvittavien arpojen määrää. Mitä enemmän pelaajalla on arpoja, sitä suurempi todennäköisyys hänellä on voittaa arvonnassa kisa-ajan päätyttyä. Saavutukset ja niiden määrän näkee applikaation Saavutukset-välilehdeltä.

  RATKAISUPERUSTEET

  Järjestäjän edustajista koostuva raati arpoo kisa-ajan päätyttyä yhden voittajan niiden pelaajien kesken, jotka ovat rekisteröityneet Grandiosa-Pelipäivä-applikaatiossa. Pelaajalla on arvonnassa yhtä monta arpaa, kuin kampanja-aikana pelissä saatujen saavutusten määrä.

  Järjestäjä varaa oikeuden arpoa uuden voittajan, mikäli alkuperäiseen voittajaan ei saada yhteyttä ilmoitettujen yhteystietojen avulla viikon kuluessa arvonnasta tai mikäli epäillään väärinkäytöstä tai muusta syystä.

  PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

  Pääpalkintona on vuoden vip-liput kahdelle kaikkiin Leijonien jääkiekko-otteluihin Suomessa. Palkinnosta vastaa Suomen Jääkiekkoliitto ry. Kuhunkin otteluun toimitetaan erikseen liput postitse. Vip-lipun muu sisältö vaihtelee hallin ja pelin mukaan. Voittaja vastaa itse mahdollisista palkinnon vastaanottamisen kuluista, mm otteluihin liittyvistä matkakustannuksista.

  Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti siihen yhteystietoon, jonka hän on applikaatiossa antanut. Palkinnot toimitetaan postitse.  Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

  Järjestäjä varaa oikeuden muutoksiin.

  HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

  Järjestäjä tallentaa osallistujien henkilötiedot. Osallistujien henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi ja palkintojen luovuttamiseksi tietosuojaselosteen mukaisesti. Järjestäjä ei luovuta osallistujien tietoja kolmannelle eikä käytä niitä suoramarkkinointiin.

  JÄRJESTÄJÄN VASTUU

  Järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

  Arvontaan osallistuvat vapauttavat järjestäjän sekä arvonnan mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä. Arvonnan järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

  Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

  Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä järjestäjälle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

  MUUT EHDOT

  Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän niiden nojalla tekemiä päätöksiä.

  Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan arvontaan mahdollisesti liittyvien järjestäjästä riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin, Twitterin, YouTuben tai Instagramin käyttöehtoja, mikäli käyttävät niitä.

  Jos osallistujaa on syytä epäillä vilpistä tai muusta sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen ja sulkea osallistuja arvonnasta.

  Järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin arvonnan toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan osoitteessa www.grandiosa.fi/pelipäivä

  Lue lisää

  Voittajat